DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18419500.35028%
Samsun
26°

AÇIK

05:03

SABAHA KALAN SÜRE

            </div>
        
            <div class=
SAMSUN İTFAİYESİ’NDEN NEFES KESEN TATBİKAT

SAMSUN İTFAİYESİ’NDEN NEFES KESEN TATBİKAT

ABONE OL
Temmuz 19, 2024 22:30
SAMSUN İTFAİYESİ’NDEN NEFES KESEN TATBİKAT
0

BEĞENDİM

ABONE OL
                            </div>
                        
                        <script>


                            /*------------------------------------------------
                             * Shrink Header
                             ------------------------------------------------*/


                            $(document).on('click', function (e) {
                                if ($(e.target).closest(

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Tekkeköy ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nde nefes kesen bir yangın tatbikatı gerçekleştirdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, olası yangınları en hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edebilmek için Tekkeköy’de bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nde yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

Senaryo gereği ekipler bir fabrikada çıkan yangına müdahale etti. İhbar üzerine hızlı bir şekilde Tekkeköy ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’ne giderek fabrikadaki yangını söndüren ekiplerin performansı gerçeğini aratmadı. Tatbikatta ekipler içeride kalan yaralıları da tek tek dışarı çıkarmayı başardı. Tatbikat gereği yaralılar hastaneye götürülmek üzere ambulansa taşındı.

Olası bir yangın durumunda hızlı müdahale gücünü ölçmek adına yapılan tatbikat, dünyada yangına ortalama müdahale süresi olan 5,5 dakikada olay yerine ulaşan Samsun İtfaiyesi’nin hızlı ve etkin mücadele gücünü de bir kez daha ortaya koydu. İtfaiye ekipleri fabrika çalışanlarına da yangın konusunda teorik ve uygulamalı eğitim verdi.
Fabrika çalışanlarına da verilen eğitim kapsamında açık alanda çıkan yangın, itfaiy ekiplerinin kontrolünde fabrika çalışanları tarafından söndürüldü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.