DOLAR 34,2243 0.24%
EURO 37,1008 0.06%
ALTIN 2.979,870,88
BITCOIN 23153710.52187%
Samsun
13°

HAFİF YAĞMUR

12:54

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Cengiz Ünder Fenerbahçe’de! Bonservisi belli oldu

Cengiz Ünder Fenerbahçe’de! Bonservisi belli oldu

ABONE OL
Temmuz 27, 2023 11:13
Cengiz Ünder Fenerbahçe’de! Bonservisi belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
                            </div>
                        
                        <script>


                            /*------------------------------------------------
                             * Shrink Header
                             ------------------------------------------------*/


                            $(document).on('click', function (e) {
                                if ($(e.target).closest(

Fenerbahçe transfer haberi: UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme maçında Zimbru’yu Dzeko, Kent, Szymanski, Ferdi ve Joshua King’in golleriyle 5-0 mağlup eden Fenerbahçe, transfer çalışmalarına da hız verdi. Sarı-lacivertliler milli futbolcu Cengiz Ünder’i de kadrosuna kattı. Marsilya ile anlaşmaya varan Kanarya’nın Cengiz için ödeyeceği ücret de belli oldu. İşte detaylar…

Yeni sezonun ilk resmi maçı olan UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Zimbru’yu evinde 5-0’la geçen Fenerbahçe transferde de gaza bastı.

Bu sezon transferde hızlı davranan Kanarya, Dzeko, Tadic, Djiku, Becao, Szymanski, Kent, Umut Nayir ve Bartuğ Elmaz olmak üzere tam 8 oyuncu transfer etti.

CENGİZ ÜNLER İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Transferde durmak bilmeyen Fenerbahçe‘de gözler yabancı kaleci transferindeyken, sürpriz bir gelişme yaşandı ve milli futbolcu Cengiz Ünder ile anlaşma sağlandı.

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

8+3 kuralından dolayı Türk oyuncuya yönelen sarı-lacivertliler, milli sağ kanadı gelmeye ikna ederken kulübü Marsilya ile de sürdürdüğü görüşmelerde mutlu sona ulaştı.

Sabah’ın haberine göre; 10 milyon Euro’da direnen Fransızları indirime zorlayan yönetim, 9 milyon Euro‘ya anlaşmayı sağladı. Son pürüzlerin giderilmesinin ardından 26 yaşındaki futbolcunun imza için İstanbul’a geleceği öğrenildi.

PİYASA DEĞERİ 20 MİLYON EURO

Avrupa kariyerine Roma’da başlayan Cengiz Ünder, daha sonra Roma’dan Leicester City’e kiralandı. Bir sezon kiralık oynayan Cengiz, daha sonra Roma’dan Marsilya’ya kiralandı.

Burada gösterdiği performansla dikkat çeken milli oyuncu, 8.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Marsilya’ya transfer oldu.

Geride bıraktığımız sezonda Marsilya formasıyla ligde 37 maçta 5 gol ve 4 asist katkısı yapan Cengiz Ünder’in güncel piyasa değeri 20 milyon Euro civarında…

İSMAİL KARTAL’DAN CENGİZ ÜNDER CEVABI

Geçtiğimiz günlerde Cengiz Ünder’in transfer görüşmesiyle ilgili sorulan soruya cevap veren İsmail Kartal “Sadece Cengiz’den gitmeyelim. Cengiz gibi Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden birkaç oyuncuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Spekülasyon olmasın. Hızlı bir şekilde bir kaç oyuncuyla ilgili başkanımız çalışmalarını sürdürüyor” ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Ali Koç, “Temmuz ayında tüm transferleri bitirmiş olacağız” diyerek hedeflerini açıklarken, kaleci transferinin de kısa süre içinde tamamlanacağı ifade edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.