DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.821,140,42
BITCOIN 1963779-3.25901%
Samsun
25°

AÇIK

05:12

SABAHA KALAN SÜRE

            </div>
        
            <div class=
2. Uluslararası Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu Sona Erdi

2. Uluslararası Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu Sona Erdi

ABONE OL
Eylül 3, 2024 10:04
2. Uluslararası Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu Sona Erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
                            </div>
                        
                        <script>


                            /*------------------------------------------------
                             * Shrink Header
                             ------------------------------------------------*/


                            $(document).on('click', function (e) {
                                if ($(e.target).closest(

2.Uluslararası Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu’nda genel klasmanda birinciliği Flanders Region Takımı, ikinciliği Bike Aid Takımı ve üçüncülüğü ise Vino Sko Takımı aldı.

Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) iş birliğiyle düzenlenen 2. Uluslararası Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu, Kurucu Meclis 1. TBMM binası önünde sona erdi.

Törene, AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Sedat Fırat, Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sami Ağaoğlu, SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşçı, ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz, SAMKON Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Kocabaş, Erol Türkoğlu ve Hayrettin Vural, ASDEF Genel Başkanı İbrahim Işık, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkan Vekili Fikret Hayali ve İSGİD Genel Başkanı Fatih Aşçı da katıldı.

Atatürk’ün Evindeki Forslu Bayrak Kurucu Meclis’in Bahçesine Teslim Edildi

Samsun Olgunlaşma Enstitüsü öğrencileri tarafından hazırlanan ve Havza’da Atatürk’ün evinde bulunan ilk forslu bayrak, geçen yılın genel klasmanda 1. olan Spor Toto Bisiklet Takımı’na emanet edilerek bu tarihi yolculukta Ankara’daki Kurucu Meclis’in bahçesine getirildi.

Sporcular 600 Kilometre Pedal Çevirdi

Samsun Tütün İskelesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda başlayan sürüşe katılan etapta 8 farklı ülke takımı ve 17 farklı ülkeden 115 sporcu, 600 kilometre pedal çevirdi. Sporcular, vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.Samet BULUT beyaz mayo, Oliver MATTHEIS yeşil mayo, Rutger WOUTERS sarı mayo, Daniil PRONSKIY kırmızı mayonun sahibi oldu.

4,Etap yarışında birinciliği Flanders Region Takımı’ndan Rutger WOUTERS kazandı.

İkinciliği Bike Aid Takımı’ndan Oliver MATTHEIS, üçüncülüğü ise Flanders Region Takımı’ndan Robbe MELLAERTS elde etti.Genel klasmanda birinciliği Cyling Vlaanderen Takımı’ndan Rutger WOUTERS, ikinciliği Bike Aid Takımı’ndan Vinzent DORN, üçüncülüğü ise Cycling Vlaanderen Takımı’ndan Jarno BELLENS kazandı.

Yarışta toplamda 19 bin Euro’luk para ödülü sahiplerini buldu. Birinciliği kazanan Flanders Region Takımı’na 2. Uluslararası Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu özel tasarım kupası verildi. Sporcular ödüllerini, Türk milletinin bağımsızlık sembolü olan Ankara’daki Kurucu Meclis binası önünde düzenlenen törenle aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.